Özür Dilemiyoruz. ! Özür Bekliyoruz. !
Bazı aydınların (!) başlatmış olduğu,özür diliyoruz kampanyası mevcut.
Ermeni soykırımı olmuştur diyen,kendi ülkesine ihanet etmiş demektir.
Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak,defalarca arşivlerce kanıtlanmış,tamamen düzmece olan ”Ermeni Soykırımı” safsatasına karşı çıkıyoruz ve ÖZÜR DİLEMİYORUZ !
Aksine,en yakın katliam olan ”Hocalı Katliamı” Anadolu ve Azerbaycanda yapılan katliamlar için ”Özür Bekliyoruz’‘
İmza kampanyası başlamıştır.Her Türk vatandaşı olarak,destek vermek boynumuzun borcu,vatandaşlık görevimizdir.

Geçmişte ve günümüzde, bir çok zalim tarafından zulme maruz kalan Türkler ve Osmanlılar adına, bunları yapanların ve bu zulümlere göz yumanların özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu vahşetlere göz yumamayacağımı belirtiyor, tüm Türk Dünyası adına, bir Türk olarak özür bekliyorum!
Mustafa Kemal Atatürk;
“Binlerce çaresiz ve suçsuz ana ve çocukları işkenceyle öldürmüşlerdi. Tarihte benzeri görülmemiş olan bu vahşeti yapan Ermenilerdi”
s.260-261, Nutuk.


Mart 13th, 2009 06:56
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff